Újfehértó

2020.05.29. 15:46

Jelentkeztek az újfehértói tragédia szemtanúi – drámai részletek Petics Kristóf haláláról

Félő, hogy öngyilkosságba hajszolják az énekes követőit – írja a Bors egy zárt csoportra hivatkozva.

Forrás: Youtube

Három fiatal a közelben volt, Újfehértó határában, amikor az énekes holttestét megtalálta az édesanya – egy zárt csoportban jelent meg egy bejegyzés a történtekről.

– Segélykiáltásra lettünk figyelmesek. Odarohantunk, majd amikor láttuk, hogy mi van, kiabáltam a páromnak. Közben bemásztam az áldozat mellé. Akik ott voltak, hívták a mentőket.

A párom is odaért, kihúztuk a partra. Semmi külsérelmi nyom nem volt rajta, és a lábai is szabadok voltak. A párom szívmasszázst végzett rajta, a hozzátartozók lélegeztették szájon át addig, amíg a mentő megjött.

A mentőorvos megállapította, hogy elhunyt. Az ügyeletes orvos is kiért, a rendőrséggel együtt. Az orvos annyi megjegyzést tett, hogy szerinte körülbelül 8 órája halott lehetett. A rendőrök felvették az adatainkat és a jelenlévő hozzátartozókét – olvasható többek között egy bejegyzésben.

Fotó: Youtube

A zárt csoportban megjelenő posztok tartalma több tagot aggodalommal tölt el. Szerintük Kristóf halála óta kezd szektásodni a csoport, összezártak, új embereket nem engednek be, és aki nem ért egyet azzal, amit a többség gondol a zenész halálával kapcsolatban, azonnal kiteszik. Pedig akadnak, akiknek nem tetszik.

– Depressziós verseket írnak, inga segítségével kommunikálnak Kristóf szellemével... Ez pedig nagyon rossz hatással lehet azokra a főleg tizenéves rajongókra, akik nem tudják feldolgozni szeretett sztárjuk halálát.

Ilyenkor az lenne a helyes, ha sok szép emléket oszthatnának meg azokkal, akik nem ismerték, illetve felhívnák az emberek, főleg a fiatalok figyelmét arra, hogy egy ismertebb ember halála milyen károkat okozhat a rajongokban, főleg zárt csoporton belül... Mert a támogatás, amit adnak, nem hasznos.

Az instabil hátterű embereket, akik azt gondolták, nekik csak ő van, teljesen megboríthatja érzelmileg... És ez a csoportban levő 12-16 évesekre főleg igaz. Félő, hogy öngyilkosságba hajszolják Kristóf követőit

– fejezte ki aggodalmát az egyik tag.

Forrás: borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában