Az elmúlt 24 órában történt

2020.06.25. 08:34

Baj lett Mándokon a ruhaégetésből, Tiszaviden egy gázcsonk és egy traktor találkozott

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Forrás: illusztráció / katasztrófavédelem

Szerdán több helyszínen távolítottak el Szabolcs-Szatmár-Bereg megye tűzoltói a környezetére veszélyt jelentő fát. Újfehértón, a Szent István úton két esetben avatkoztak be a város önkormányzati tűzoltói, lehasadt faágakat távolítottak el. Kisvárdán, a Hármas úton tört le fa több ága, amelyek veszélyeztették a forgalmat, ezeket a kisvárdai hivatásos tűzoltók kihúzós létra és a motoros láncfűrész segítségével oldották meg a helyzetet.

Nyíregyháza, Fazekas János téren, a Blaha Lujza sétányon és a Puli utcában avatkoztak be a megyeszékhely hivatásos tűzoltói, lehasadt faágakat távolítottak el.

Ruhák égtek egy családi ház mögött Mándokon, a Vasvári Pál utcában szerdán. A tűz továbbterjedt a lakóház födémszerkezetére. A tűzesethez a kisvárdai és a záhonyi hivatásos tűzoltókat riasztották, két vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Földmunka végzése közben rongált meg gázcsonkot egy kistraktor Tiszaviden, a Rákóczi Ferenc utcában tegnap. A fehérgyarmati hivatásos és a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók a biztosították a helyszínt a gázszolgáltató kiérkezéséig.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában