Kitálalt a rokon

2020.06.26. 11:00

Fejbe lőtte a rokonát és állatokat kínzott korábban a dombrádi gyilkos?

A dombrádi gyilkossággal gyanúsított férfi június elején végzett brutálisan volt barátnőjével, valószínűleg féltékenységből. A nő a gyilkosság idejében a negyedik gyermekét várta.

A rokona szerint L. Csaba már gyerekkorában is brutális és erőszakos volt, azt állítja, gyerekkorukban fejbe lőtte őt egy légpuskával – akkor ő 10 éves volt, a férfi pedig 7 éves.

- Madarakat szeretett volna lőni, de a puska rosszkor sült el, a golyó pedig mai napig a fejemben van. Az orvosok úgy döntöttek, nagyobb veszéllyel jár kioperálni. Gyerek volt, ahogyan én is. Az más kérdés, hogy mit keresett egy kisgyereknél fegyver – mondta a nő, és azt is hozzátette, hogy L. Csaba kiskorában állatokat kínzott, így vezette le a feszültségét.

A rokon végül maga kérte, hogy őt és a testvérét vegyék állami gondozásba, mivel szörnyű kegyetlenségeket kellett elszenvedniük a családban.

- Nagyon felzaklatott, ami Nórával történt, ahogyan elbántak vele, a szerencsétlen lány fotóját küldözgették. Ezt látva döntöttem úgy, hogy elmondom a történetem – mondta a nő.

Forrás: origo.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában