katvéd

2020.07.27. 08:43

Akácfák okoztak veszélyt

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Nagyméretű akácfa dőlt az útra vasárnap reggel Csaroda és Gelénes között, forgalmi akadályt képezett. A vásárosnaményi önkormányzati és a csarodai önkéntes tűzoltók láncfűrésszel avatkoztak be.

Elkorhadt akácfa törzse gyulladt ki egy fehérgyarmati pékség parkolójában vasárnap. A tűz oltását azonnal megkezdte a pékség tulajdonosa egy porral oltó tűzoltó készülékkel, majd a fehérgyarmati hivatásos egység a lángokat gyorssugárral fékezte meg. Személyi sérülés nem történt.

Szalagkorlátnak ütközött egy Budapest irányába haladó személygépkocsi az M3-as autópálya 213-as kilométerszelvényénél. Az autó a külső és a leálló sávban képezett forgalmi akadályt. A műszaki mentés idejére a rendőrség irányította a forgalmat a belső sávban. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet. Az autópálya-kezelő az úttestet megtisztította a törmeléktől – áll a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság összefoglalójában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában