bűnügy

2020.07.29. 13:34

Elaludt a kocsma előtt, kifosztották

A rendőrök rövid időn belül azonosították azt a tornyospálcai lakost, aki a megalapozott gyanú szerint kifosztott egy alvó férfit Hajdúböszörményben.

Forrás: police.hu

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Hajdúböszörmény, Nagy Bocskai szőlőben lévő vendéglátó egység előtt alvó férfi zsebébe benyúlt, és elvette a pénztárcáját 2020. július 25-én 16 óra körül.

A egyenruhások adatot gyűjtöttek, és a bejelentéstől számított két órán belül – egy közeli utcában – elfogták a feltételezett elkövetőt, akit ezt követően előállították a rendőrkapitányságra.

A nyomozók a 27 éves férfit kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a Debreceni Járásbíróság 2020. július 28-án elrendelt.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya vele szemben kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában