Hamar elfogták őket

2020.07.21. 11:08

Készpénzt loptak egy autóból Mátészalkán- a rendőrök elfogták a testvérpárt

Őrizetbe vették a gyanúsítottakat.

Forrás: illusztráció / shutterstock

A Mátészalkai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 16 éves és egy 20 éves nagyecsedi testvérpár ellen.

A nyomozás adatai szerint a két fiatal 2020. július 19-én este Mátészalkán egy lakóház udvarán lévő autóból készpénzt lopott el, amit a tulajdonos észrevett és értesítette a rendőrséget. A rendőrök a bejelentés után a helyszín közelében rövid időn belül elfogták a feltételezett elkövetőket, akik megpróbáltak elmenekülni előlük, de nem jártak sikerrel. Az egyenruhások a két fiatalt a Mátészalkai Rendőrkapitányságra előállították, akik a gyanúsítotti kihallgatásuk alatt beismerték a bűncselekmény elkövetését. Azt is elmondták, hogy az elfogásuk napján és az azt megelőző két hétben, számos másik lakóház udvarára is bementek lopási szándékkal.

A rendőrség a testvérpár idősebb tagját őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában