Az elmúlt 24 órában történt

2020.08.24. 09:42

Körözött gépkocsit foglaltak le Záhonynál

Rendőrségi összefoglaló.

A záhonyi közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre 2020. augusztus 23-án 18 óra 44 perckor egy járműszerelvénnyel közlekedő 52 éves ukrán állampolgárságú férfi. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a tréleren szállított Mitsubishi Pajero típusú gépkocsit az olasz hatóság a Schengeni Információs Rendszerben körözi. A rendőrök a járművet lefoglalták, a külföldi férfit a Záhonyi Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozó hatóság felvette a kapcsolatot a körözést kibocsátó hatósággal.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2020. augusztus 23-án Tiszavasváriban elfogtak egy 22 éves helyi lakost. A férfi ellen a Tiszavasvári Rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot, mivel a korábban részére kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai 2020. augusztus 23-án Bökönyben elfogtak egy 24 éves hajdúsámsoni lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot, mivel a korábban részére kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában