Sziréna

2020.09.27. 09:23

Egy tiszarádi, egy mátészalkai, egy tyukodi és egy román férfit vettek őrizetbe a szabolcs-szatmár-beregi rendőrök szombaton

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2020. szeptember 26-án történt rendőrségi eseményeiből.

Forrás: Pixabay

A vállaji közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre egy 26 éves román állampolgár 2020. szeptember 26-án. Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság kifosztás bűncselekmény elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a külföldi férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai intézkedtek egy személygépkocsival közlekedő mátészalkai lakossal szemben 2020. szeptember 26-án Fehérgyarmaton. A rendőrök megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, korábban a Mátészalkai Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2020. szeptember 26-án Nyíregyházán elfogtak egy 35 éves tiszarádi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2020. szeptember 26-án Tyukodon elfogtak egy 62 éves helyi lakost. A férfi ellen a Mátészalkai Rendőrkapitányság négy elfogatóparancsot adott ki, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságokat nem fizette meg, ezért azt a Mátészalkai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit előállították, és őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában