bűnügy

2020.09.05. 10:09

Jogsi nélkül Kisvárdán és Mátészalkán, körözéssel Nyíregyházán – egyikük sem úszta meg

Az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2020. szeptember 4-én Nyíregyházán elfogták Á. L. 62 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött férfit a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrsének munkatársai 2020. szeptember 4-én Vasmegyer külterületén elfogtak egy 47 éves kemecsei lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött férfit a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai vontak ellenőrzés alá 2020. szeptember 4-én Kisvárdán egy személygépkocsival közlekedő sükösdi lakost. Az intézkedés alatt a rendőrök megállapították, hogy a 27 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, a Kisvárdai Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2020. augusztus 4-én Mátészalkán vontak ellenőrzés alá egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az intézkedés alatt a rendőrök megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, a Mátészalkai Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a gépkocsivezetőt járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában