Az elmúlt 24 órában történt

2020.09.22. 11:11

Körözték az ópályi nőt

Rendőrségi összefoglaló.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrsének munkatársai Vasmegyeren intézkedtek egy személygépkocsival közlekedő tiszarádi lakossal szemben 2020. szeptember 21-én. A rendőrök megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, korábban a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit a rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai 2020. szeptember 21-én elfogtak egy 31 éves kállósemjéni lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság adott ki körözést, mivel a korábban részére kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit a rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2020. szeptember 21-én Ópályiban elfogtak egy 40 éves helyi lakost. A nő ellen a Mátészalkai Rendőrkapitányság adott ki körözést, mivel a korábban részére kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Mátészalkai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött nőt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában