Az elmúlt 24 órában történt

2020.09.03. 10:36

Kútból mentettek ki egy nőt Nagyszekeresen

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Fotó: illusztráció / pixabay

Tizenöt méter magas tölgyfa dőlt a 4132-es útra, Kisszekeresnél szerdán. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók láncfűrésszel, kéziszerszámok segítségével szüntették meg a közúti akadályt.

Nagy méretű nyárfa egyik ága lehasadt, veszélyeztette a forgalmat a 38-as számú főút 21-es kilométerszelvényénél, Tiszanagyfalunál. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók beavatkozásának idejére teljes útzár volt érvényben. Személyi sérülés egyik esetnél sem történt.

Egy nagyszekeresi családi ház udvarán lévő, nyolc méter mély ásott kútból dugólétra és mentőkötél segítségével mentettek ki egy nőt a fehérgyarmati hivatásos tűzoltók szerdán. Az asszonyt a mentők könnyű sérülésekkel szállították kórházba.

Lesodródott az úttestről és tetejére borult egy személygépkocsi tegnap Nyíregyházán, a Bukarest utcán. A szabolcsi megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában