Az elmúlt 24 órában történt

2020.09.11. 08:15

Vízelvezető árokba esett egy kerékpározó férfi

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Két autó ütközött csütörtökön Újfehértó és Hajdúböszörmény között. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók áramtalanították a közúti akadályt nem képező járműveket. Személyi sérülés nem történt.

Személygépkocsi és motorkerékpár ütközött Leveleken tegnap. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a rendőrségi helyszínelés után eltávolították azokat az úttestről.

Húsz négyzetméteren száraz fű, gaz égett tegnap este a 38-as számú főút mellett, a 36-os kilométerszelvény közelében. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók gyorssugárral, kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Négy-öt méter mély, betonozott vízelvezető árokba esett csütörtök este egy kerékpározó férfi Nyíregyházán, a Pazonyi úton. A szabolcsi megyeszékhely hivatásos tűzoltói a mentőszolgálat szakembereivel közösen, dugólétra és mentőkötél segítségével emelték ki a biciklist, akit a mentők kórházba szállítottak.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában