Az elmúlt 24 órában történt

2020.10.08. 10:41

Ez a balesetek napja volt

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Forrás: S. Csaba - Szabolcsi Trafi / Útinfó

A reggeli órákban a nyíregyházi Luther utcán ütközött két személygépkocsi. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, a forgalmi akadályt megszüntették. Személyi sérülés nem történt.

A 41-es számú főúton, Baktalórántháza közelében két autó ütközött tegnap. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a közúti akadályt. A műszaki mentés és a rendőrségi helyszínelés idejére félpályás útzár volt érvényben az érintett szakaszon.

Forgalomból kivont személygépkocsi égett szerdán egy kótaji családi ház udvarán. A lakosság azonnal megkezdete a tűz oltását, majd a kiérkező nyíregyházi hivatásos tűzoltók gyorssugárral avatkoztak be. Tűztovábbterjedés, személyi sérülés nem történt.

Lesodródott az úttestről, villanyoszlopnak ütközött, majd a tetején állt meg egy autó tegnap délután a 4105-ös úton, Nyírbátor közelében. A villanyoszlop kitört, a nyírbátori hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést, a közúti akadály megszüntetését. Az autóban csak a sofőr utazott, akit könnyű sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők.

Mezőgazdasági vontató pótkocsijának ütközött egy személygépkocsi szerdán a 41-es főúton, Pusztadobos közelében. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók áramtalanították az autót, majd a rendőrségi helyszínelést követően a forgalmi akadályt megszüntették.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi késő este Hodászon, a Dózsa György utcában. Az oszlop eltört, azt a vezetékei tartották, az autó pedig az eltört oszlopdarabok közé szorult. A járműben ketten utaztak, egyikőjük beszorult. Őt a mátészalkai hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki, majd átadták a mentőknek, akik kórházba szállították. Az áramszolgáltató kiérkezéséig a mátészalkai egység biztosította a helyszínt, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában