bűnügy

2020.10.20. 09:53

Ittas robogóst vettek őrizetbe Kékcsén

Az elmúlt 24 órában történt.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2020. október 19-én elfogtak egy 21 éves győrteleki lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot, mert a korábban részére kiszabott közérdekű munka büntetését nem dolgozta le. A rendőrök a körözött férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2020. október 19-én Nyíregyházán elfogtak egy 57 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság körözést adott ki, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai intézkedtek egy személygépkocsival közlekedő helyi lakossal szemben 2020. október 19-én Nyíregyházán. A rendőrök megállapították, hogy a férfit a Nyíregyházi Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai intézkedtek egy segédmotoros kerékpárral közlekedő kékcsei lakossal 2020. október 19-én Kékcsén. A rendőrök megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, korábban a Kisvárdai Járásbíróság jogerősen eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök a további ellenőrzés során a férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív értéket jelzett, ezért őt hiteles légalkohol mérésre a rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, az ittas járművezetés miatt pedig külön büntető eljárást kezdeményeztek vele szemben – áll a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság összefoglalójában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában