Az elmúlt 24 órában történt

2020.10.07. 10:14

Ki kellett üríteni a gyárat Nyírbátorban

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Forrás: illusztráció / katasztrófavédelem

Gázvezeték rongálódott meg földmunkavégzés közben kedd délután egy nyírbátori gyár parkolójában. Az érintett ipari létesítményt, valamint a szomszédos gyár épületét is áramtalanították, kiürítették, az épületet leválasztották a gázhálózatról. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat iparbiztonsági káreseti helyszíni szemlét tartott. A gyárakban dolgozók egy óra elteltével visszatérhettek munkahelyükre, az áramszolgáltatást visszakapcsolták.

Két személygépkocsi ütközött össze frontálisan Vasmegyer és Kemecse között kedden, kora délután. A nyíregyházi hivatásos és az ibrányi önkormányzati tűzoltók vonultak az esethez. Az egyik jármű vezetőoldali ajtaját feszítővágó berendezés segítségével távolították el a tűzoltók. Az autókat a beavatkozók áramtalanították, a rendőrségi helyszínelés után a forgalmi akadályt megszüntették. A mentők egy súlyos és két könnyebb sérültet szállítottak kórházba.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában