Az elmúlt 24 órában történt

2020.11.23. 09:34

Beregsuránynál csípték el a férfit, akit a németek köröztek

Rendőrségi összefoglaló.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2020. november 22-én Tiszavasváriban elfogtak egy 20 éves helyi lakost. A férfi ellen a Tiszavasvári Rendőrkapitányság adott ki körözést, mivel a részére korábban kiszabott pénzbüntetést nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A beregsurányi közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre 2020. november 22-én egy személygépkocsi utasaként, egy 50 éves ukrán állampolgár, akiről az ellenőrzését végző rendőrök megállapították, hogy ellene a német hatóság közrend, közbiztonság elleni bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai a körözött férfit a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették. A rendőrség a további eljárás alatt felvette a kapcsolatot a körözést kibocsátó hatósággal.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai intézkedtek 2020. november 22-én egy személygépkocsival közlekedő nyírmadai lakossal szemben. A járművezető úgy vett részt a közúti forgalomban az általa vezetett gépkocsival, hogy a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában