katvéd

2020.11.18. 08:02

Gőzt okádó kazán, közlekedési balesetek

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Árokba hajtott kisbusz miatt is kaptak riasztást kedden a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei tűzoltók. A Tiszavid és Tiszaadony között történt esethez a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók vonultak, áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A kisbuszban hárman utaztak, ketten könnyen sérültek, egy ember súlyos sérüléseket szenvedett.

Gőzzel telítődött nyíregyházi családi házhoz, túlmelegedett vegyes tüzelésű kazán miatt kérték a tűzoltók segítségét tegnap. A helyi hivatásosok a kazánból a parazsat eltávolították, személyi sérülés nem történt.

Kisbusz és személygépkocsi ütközött kedd este Nyíregyházán, a Kótaji úton. A helyi hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt a rendőrségi helyszínelés idejére, valamint a közúti akadály megszüntetését végezték el. A járművekben összesen hatan utaztak, személyi sérülés nem történt – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában