körözték a járművet

2020.11.04. 09:10

Hamis forgalmival vezetett

Az elmúlt 24 órában történt.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai intézkedtek 2020. november 3-án Vásárosnaményban egy személygépkocsival közlekedő járművezetővel szemben. A rendőrök megállapították, hogy a férfi engedély nélkül vezette gépkocsiját, mivel a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai intézkedtek 2020. november 3-án Kisvárdán egy személygépkocsival közlekedő ukrán állampolgárságú járművezetővel szemben. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a gépkocsi forgalmi engedélye hamis, az alvázszámát megváltoztatták, és a járművet a német hatóság lopás miatt körözi. A rendőrök a külföldi járművezetőt bűncselekmény elkövetésének gyanújával a rendőrkapitányságra előállították, a gépkocsit pedig lefoglalták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában