bűnügy

2020.11.16. 09:25

Jogsi nélkül vezetőket, körözött személyeket vettek őrizetbe

Rendőrségi hírek megyénkből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2020. november 15-én Nyíregyházán elfogtak egy 24 éves érpataki lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2020. november 15-én Vásárosnaményban elfogtak egy 23 éves kiskunmajsai lakost. A férfi ellen a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság adott ki körözést, mivel a részére korábban kiszabott pénzbüntetést nem fizette meg, ezért azt a Bajai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsének munkatársai intézkedtek 2020. november 15-én egy személygépkocsival közlekedő tiszakarádi lakossal szemben. A járművezető úgy vett részt a közúti forgalomban az általa vezetett gépkocsival, hogy a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

A Készenléti Rendőrség munkatársai Vásárosnaményban intézkedtek 2020. november 15-én egy személygépkocsival közlekedő gelénesi lakossal szemben. A járművezető úgy vett részt a közúti forgalomban az általa vezetett gépkocsival, hogy a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a 22 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában