Az elmúlt 24 órában történt

2020.12.16. 08:25

Árokba csapódott autó, veszélyesen megdőlt fa

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Lesodródott az útról és az oldalára borult egy személygépkocsi Anarcs és Gyulaháza között kedden. A kisvárdai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd kerekeire állították a gépkocsit. A mentők egy embert szállítottak kórházba.

Megdőlt és veszélyeztette a jármű- és a gyalogosforgalmat két cédrusfa Kisvárdán, a Tavasz utcában tegnap. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel avatkoztak be, a balesetveszélyt megszüntették. A műszaki mentés idejére a Tavasz utca érintett szakaszán teljes útzár volt érvényben.

Árokba csapódott és a tetejére borult egy személygépkocsi Mátészalka és Kocsord között kedden. A balesethez a mátészalkai hivatásos tűzoltók vonultak, akik a jármű áramtalanítását végezték el. Személyi sérülés nem történt.

Kedden délelőtt Mátészalkán, a Viola utcában kisebb tűz volt, egy száz négyzetméteres családi ház egyik szobájában lévő ágybetét gyulladt ki. A tűz keletkezésének idején egy ember tartózkodott az épületben, akinek az életén már nem lehetett segíteni. A mátészalkai hivatásos tűzoltók kiérkezésekor már nem voltak lángok, a füsttel telítődött épületrészt átszellőztették. A tragédiát nem kizárt, hogy a dohányzás okozta, de a tűz keletkezési körülményeit és okát jelenleg is vizsgálják.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában