Sziréna

2020.12.20. 08:20

Egy csaholci, egy nagyhalászi, egy rétközberencsi és egy nyíregyházi férfi akadt szombaton a rendőrök horgára

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2020. december 19-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Záhonyi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai 2020. december 19-én elfogtak egy 51 éves csaholci lakost. A férfi ellen a Miskolci Járásbíróság adott ki körözést járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt. A rendőrök a férfit a Záhonyi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2020. december 19-én elfogták C. I. 38 éves nyíregyházi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság adott ki körözést, mivel a részére korábban kiszabott pénzbüntetést nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagyhalászi Rendőrőrsének munkatársai 2020. december 19-én elfogtak egy 27 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság adott ki körözést, mivel a részére korábban kiszabott pénzbüntetést nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2020. december 19-én Kisvárdán ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő rétközberencsi lakost. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a 42 éves férfit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában