bűnügy

2020.12.08. 13:11

Nico a gyanúsított házáig vezette a nyomozókat

A kishódosi férfi az ablakon át megpróbált elmenekülni, de a fehérgyarmati rendőrök elfogták.

Forrás: google

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást F. S. 37 éves kishódosi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2020. december 6-án este betört egy nagyhódosi üzletbe, valamint az azzal egy épületben lévő Nemzeti Dohányboltba.

Nico és vezetője, Nyíregyházi Róbert | Fotó: police.hu

Az elkövető élelmiszereket, dohánytermékeket és szeszes italokat tulajdonított el. A nyomozók az ismeretlen elkövető azonosítása és elfogása érdekében nyomkövető szolgálati kutyát indítottak. A Csengeri Határrendészeti Kirendeltség kutyavezetője Nyíregyházi Róbert rendőr őrmester és négylábú munkatársa Nico, a feltételezett elkövető kishódosi otthonáig vezette a fehérgyarmati nyomozókat.

A férfi a rendőrök láttán a ház ablakán át megpróbált elmenekülni, de nem járt sikerrel. A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában