Rendőrség

2020.12.29. 13:40

Új vezető a Záhonyi Rendőrkapitányság élén

Több évtizedes, eredményes szolgálat után vonult nyugdíj előtti rendelkezési állományba a korábbi kapitányságvezető, Harmati Gábor r. ezredes.

Farkas József r. dandártábornok, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, több évtizedes hivatásos szolgálat után kérelmére, nyugdíj előtti rendelkezési állományba helyezte 2020. december 30-ai hatállyal Harmati Gábor r. ezredest, a Záhonyi Rendőrkapitányság vezetőjét.

A rendőrség szolgálatában végzett eredményes munkája elismeréseként Dr. Balogh János r. altábornagy, az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője dicséretben és jutalomban részesítette az leköszönő kapitányságvezetőt.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2020. december 30-ai hatállyal a Záhonyi Rendőrkapitányság vezetésével megbízta Illés Tamás r. alezredest, aki eddig a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályát vezette.

A kapitányi beosztás átadása a Záhonyi Rendőrkapitányságon 2020. december 29-én ünnepélyes keretek között, de a járványügyi helyzetre tekintettel a szokásoktól eltérően szűk körben történt. Az ünnepséget online közvetítés útján kísérhették figyelemmel a meghívottak.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!