cserbenhagyás

2021.01.07. 16:01

Balesetet okozott majd elmenekült Nyírpazonyban – a rendőrség keresi az autóst

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság számít az állampolgárok segítségére.

Forrás: google

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás adatai szerint egy eddig ismeretlen járművezető közlekedett egy fehér színű, ismeretlen típusú és hatósági jelzésű személygépkocsival 2020. december 4-én 13 óra 15 perc körül Nyírpazonyban. A gépkocsivezető a Vasvári Pál utca és a Nyíregyházi út (4-es számú főút) kereszteződésében balra nagy ívben kanyarodott Nyíregyháza irányába, de figyelmen kívül hagyta az stop táblát, és nem biztosított elsőbbséget a főúton balról érkező személygépkocsinak.

A Nyíregyháza felől Nyírtura irányába haladó jármű vezetője, hogy a főútra kihajtó gépkocsival elkerülje a balesetet, járművét balra kormányozta. Az ütközést így sikerült elkerülnie, de a manőver következtében áttért a menetiránya szerinti szemközti sávba, ott egy autóbuszmegállóba csapódott, majd tovább sodródott, és a közeli töltőállomás területén állt meg.

A balesetet okozó ismeretlen járművezető megállás, és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül továbbhajtott Nyíregyháza irányába.

A kisodródott gépkocsit vezető nő nem sérült meg, a járművében keletkezett anyagi kár.

Kérjük, hogy aki információval rendelkezik az eddig ismeretlen járművezető személyazonosságáról, tartózkodási helyéről, vagy a baleset körülményeiről, az jelentkezzen személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet – áll a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában