Sziréna

2021.01.19. 17:20

Elfogták a férfit, aki Nyírbátor és Nyírgyulaj között halálra gázolhatott egy nőt (videóval)

A helyszínen életét vesztette az áldozat, akit a férfi a megalapozott gyanú szerint segítségnyújtás nélkül otthagyott.

Forrás: police.hu

https://szon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/halal-nyirgyulajnal-elettarsa-kezet-fogta-a-gazolas-pillanataban-az-aldozat-video-4754941/

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 25 éves laskodi férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi személygépkocsival közlekedett 2021. január 18-án 22 óra 15 perc körül Nyírbátor felől Nyírgyulaj irányába, amikor gépkocsijával elgázolta az úttest szélén, gyalogosan közlekedő nőt. A baleset következtében a 70 éves mátészalkai nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A járművezető a baleset után megállás, és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhajtott, és ismeretlen helyre távozott. A rendőrök haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést, az ismeretlen személyazonosságú járművezető mielőbbi azonosítása és felkutatása érdekében.

Ennek eredményeképpen január 19-én vonták intézkedés alá a 25 éves laskodi férfit, akinek gépkocsija sérült volt, a típusa pedig megegyezett azzal, amellyel feltehetően a balesetet okozták. A férfi elszámoltatása, gyanúsítotti kihallgatása folyamatban van – olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában