Az elmúlt 24 órában történt

2021.01.13. 08:47

Hármas karambol és tűz

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Fémszerkezetű, hullámpala fedésű tárolóhelyiségben égett a szigetelés a kazán mellett egy vasmegyeri családi háznál, kedd kora délután. A lakók értesítették a tűzoltókat, majd megkezdték a tűz oltását. Az esethez riasztották Nyíregyháza hivatásos és Ibrány önkormányzati tűzoltóit. A helyszínre elsőként kiérkező ibrányi egység oltotta el a tüzet, személyi sérülés nem történt.

Frontálisan ütközött össze egy teherautó és egy személyautó a 4-es főút 252-es kilométere közelében, Újfehértó és Téglás között. A nyíregyházi hivatásos és az újfehértói önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyekben csak a sofőrök utaztak, őket a mentők kórházba szállították.

Rakamazi lakóház tetőszerkezete égett kedd délután. A helyi önkéntes és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók avatkoztak be. A tűz a lakótérre nem terjedt át, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. Személyi sérülés nem történt.

Három személygépkocsi ütközött tegnap délután a 4-es számú főúton, az M3-as autópálya lehajtójánál. A szabolcsi megyeszékhely hivatásos és önkéntes tűzoltói áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A balesetben ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek, a mentőszolgálat kórházba szállította őket.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik