bűnügy

2021.01.25. 10:00

Más rendszámával, jogsi nélkül

Az elmúlt 24 órában történt.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2021. január 24-én elfogtak egy 33 éves tiszaeszlári lakost. A férfi ellen a Tiszavasvári Rendőrkapitányság adott ki körözést, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A körözött férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, és őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2021. január 24-én elfogtak egy 47 éves helyi lakost. A nő ellen a Tiszavasvári Rendőrkapitányság adott ki körözést, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött nőt előállították a rendőrkapitányságra, és őrizetbe vették.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai intézkedtek egy személygépkocsival közlekedő 26 éves járművezetővel szemben 2021. január 24-én. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy az autóra felszerelt hatósági jelzések nem az ellenőrzött gépkocsihoz tartoznak. Valamint, hogy a járművezető úgy vett részt gépkocsijával a közúti forgalomban, hogy őt a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől eltiltotta. A rendőrök a 26 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették. Az egyedi azonosító jellel visszaélés bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt pedig vele szemben büntetőeljárást kezdeményezték – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában