Nagy patáliát csapott

2021.01.15. 10:12

Maszk nélkül nem engedték be a dohányboltba, ezért dühöngött

A Fehérgyarmati Járási Ügyészség garázdaság miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki ittasan, maszk nélkül akart bemenni Túristvándiban a dohányboltba, de az eladó őt kizavarta, ezért az utcán dühöngött.

Forrás: illusztráció / shutterstock

2020 októberében az ittas, 27 éves helyi férfi, barátaival be akart menni a község dohányboltjába. Mivel maszkot nem viselt, a dohánybolt üzemeltetője közölte vele, hogy a járványügyi szabályok miatt, maszk hiányában a dohányboltba nem mehet be. Ezen a férfi feldühödött, és kiabálni kezdett, barátai azonban az üzletből kivezették. Ekkor a dühöngő férfi többször belerúgott a bolt ajtajába, beszakítva a szúnyoghálót, valamint tenyérrel ütögette az ablakot. A barátai akadályozták meg a további rongálást, azzal, hogy a férfit elhúzták onnan.

A vádlott megbotránkozást keltő, erőszakos viselkedésével garázdaságot követett el, mely miatt a bíróságon kell felelnie. Az ügyészség pénzbüntetés kiszabását indítványozta vele szemben.

- Dr. Borsodi-Buss Emese, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában