Baleset

2021.01.10. 11:17

Meg akart lógni a rendőrök elől, egy magosligeti kerítés állította meg

A kispaládi férfi kocsijában közel 3000 doboz cigit találtak.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság Kölcsei Rendőrőrsének munkatársai 2021. január 9-én a Botpalád és Sonkád közötti útszakaszon akartak ellenőrizni egy Mazda típusú személygépkocsit, annak vezetőjét és utasát. A járművezető a rendőrök megállásra utasító jelzését figyelmen kívül hagyta és továbbhajtott Sonkád irányába.

A rendőrök szolgálati gépkocsijukkal követték a járművet, amely Magosligeten – feltehetően eltúlzott sebessége miatt – lesodródott az úttestről, és az út melletti lakóház kerítésének ütközött.

A 20 éves kispaládi férfi gépkocsijában a rendőrök 2981 doboz csempészett cigarettát találtak, amelynek értéke meghaladja az ötmillió forintot. A rendőrök a járművezetőt és a 23 éves társát a rendőrkapitányságra előállították, és a csempészett dohányáruval együtt átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak – olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Fotó: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában