bűnügy

2021.01.18. 09:58

Megszegte a távoltartást – anyja és élettársa tuzséri otthonától vitték el a rendőrök

Rendőrségi hírek megyénkből.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai igazoltattak 2021. január 17-én Nyírmihálydiban egy személygépkocsival közlekedő 20 éves helyi lakost. A járművezető úgy vett részt gépkocsijával a közúti forgalomban, hogy őt a Nyírbátori Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Záhonyi Rendőrkapitányság távoltartó határozat szabályainak megszegése szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 32 éves férfi ellen. A férfi 2021. január 17-én az édesanyja és az élettársa tuszéri otthonához ment és kapcsolatba lépett velük. Ezzel megszegte a Kisvárdai Járásbíróság által elrendelt megelőző távoltartás szabályait. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra és szabálysértési őrizetbe vették – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában