vadkelet

2021.01.28. 09:01

Szánkót kötött az autója mögé, úgy húzta az öccsét Tuzséron

A záhonyi rendőrök lakossági bejelentés után intézkedtek a járművezetővel szemben.

Forrás: illusztráció/shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Záhonyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 20 éves tuzséri lakos ellen.

A záhonyi rendőrök lakossági bejelentést követően intézkedtek a járművezetővel szemben, aki a megalapozott gyanú szerint 2021. január 17-én Tuzséron úgy közlekedett gépkocsijával a közúton, hogy egy szánkót kötött mögé, és azon ülő testvérét húzta maga után.

Az úttesten közlekedő autó mögött a szánkó többször átcsúszott a szemközti forgalmi sávba, illetve egy balra ívelő kanyarban ennek következtében lesodródott az útpadkára, felborult, és a rajta ülő fiú leesett. A magukra, és a többi közlekedőre is veszélyes mutatvány közben személyi sérülés nem történt. A rendőrök a helybeli férfit közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanújával kihallgatták – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában