hazárd megye

2021.02.18. 09:26

A rendőrök láttán a wc-be dobták a drogot Tiszabecsen – őrizetben két férfi (fotók)

A rendőrök 123,8 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le.

Forrás: police.hu

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály nyomozóival együttműködve 2021. február 16-án otthonában elfogták M. A. 39 éves tiszabecsi és a nála tartózkodó B. S. 40 éves kocsordi lakost. A két férfi a rendőrök láttán a nejlonzacskóba csomagolt kábítószer egy részétől a wc csészébe dobva próbált megszabadulni, azonban azt a rendőrök megtalálták.

A nyomozók a tiszabecsi házban és a két férfi autójában összesen 123,8 gramm, az elvégzett gyorsteszt eredménye alapján amfetamin hatóanyag tartalmú fehér port és fogyasztáshoz használt eszközöket találtak és foglaltak le. A fehérgyarmati nyomozók a 39 éves és 40 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították, és kábítószer birtoklása bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták majd őrizetbe vették – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Letartóztatta a bíróság a két férfit

A Mátészalkai Járásbíróság ügyészi indítványra elrendelte annak a két férfinek a letartóztatását, akik február 16-án, mikor őket a rendőrök meglepték, a kábítószertől a WC csészébe dobással akartak megszabadulni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában