Sziréna

2021.02.21. 09:02

Csengersimánál fogták el a rendőrök a 27 éves nőt

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2021. február 20-án történt rendőrségi eseményeiből.

A barabási közúti határátkelőhelyen 2021. február 20-án 15 óra 30 perckor jelentkezett kilépésre egy 28 éves ukrán állampolgárságú férfi. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi ellen a Komáromi Járásbíróság járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a körözött férfit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A csengersimai közúti határátkelőhelyen 2021. február 20-án 20 óra 45 perckor egy mikrobusz utasaként jelentkezett belépésre egy 27 éves román állampolgárságú nő. Az ellenőrzést végző rendőrök megállapították, hogy ellen a Miskolci Járásbíróság iparjogvédelmi jogok megsértése bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a nőt a Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsére előállították és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsének munkatársai 2021. február 20-án elfogtak egy 19 éves tyukodi lakost. A férfi ellen a Mátészalkai Rendőrkapitányság adott ki körözést, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Mátészalkai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A körözött férfit a rendőrök előállították a rendőrőrsre, és őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában