Az elmúlt 24 órában történt

2021.02.14. 08:46

Garázdaság és zaklatás miatt körözték a jándi férfit

Rendőrségi összefoglaló.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. február 13-án elfogták B. R. 25 éves vásárosnaményi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja garázdaság és testi sértés bűncselekmények elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a körözött férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. február 13-án elfogtak egy 23 éves jándi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja garázdaság és zaklatás bűncselekmények elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a körözött férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2021. február 13-án elfogtak egy 52 éves ajaki lakost, aki ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A körözött férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai 2021. február 13-án elfogtak egy 29 éves hajdúhadházi lakost. A férfi ellen a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság adott ki körözést, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Mosonmagyaróvári Járásbíróság elzárásra változtatta át. A körözött férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai vontak ellenőrzés alá 2021. február 13-án Nyíregyháza külterületén, egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az intézkedés alatt a rendőrök megállapították, hogy a járművezető úgy vett részt a közúti forgalomban az általa vezetett gépkocsival, hogy őt a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában