kemény napja volt

2021.02.12. 10:29

Gyermekét akarta meglátogatni más autójával a 19 éves nyírmadai fiú – börtönbe mehet

Vádat emeltek az ellen a nyírmadai fiú ellen, aki Gyüre községben lakó gyermekét akarta meglátogatni, azonban a kalandos útja során több bűncselekményt is elkövetett.

Forrás: illusztráció/shutterstock

Fotó: Shutterstock

A 19 éves fiú tavaly novemberben úgy gondolta, hogy meglátogatja a tőle 20 km-re lakó gyermekét, azonban gépjárművel nem rendelkezett, és az esti órákban már nem is talált senkit, aki elvitte volna hozzá, ezért gyalogosan indult el.

Útközben az egyik lakóház udvarán meglátott egy személygépkocsit, amelyben benne volt az indítókulcs, ezért elhatározta, hogy azzal folytatja az útját.

A járművet kitolta az útra, majd mivel az nem indult, szerzett bele egy akkumulátort, valamint benzint, és Nyírmadáról elindult Gyüre községbe.

Útközben rendőri igazoltatást is kapott, ezért egy földúton folytatta az útját, itt azonban a sárban elakadt. Ekkor a gépkocsi csomagtartójából ellopott egy mélynyomóládát, és egy erősítőt, és gyalogosan hazament.

Az ügyészség a fiút jármű önkényes elvételével és lopással vádolja, tettéért börtönbe küldené, ugyanis korábban is követett már el vagyon elleni bűncselekményeket – tájékoztatta szerkeszőségünket Dr. Borsodi-Buss Emese Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában