Nyíregyháza

2021.02.17. 09:17

Kapott az alkalmon: elvitte a melegedő Seatot Nyíregyházán – lezárták az ügyet

A nyíregyházi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Forrás: police.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az egyik nyíregyházi élelmiszer áruház parkolójában indította be gépkocsiját 2021. január 21-én 23 óra körül egy járművezető, hogy a hideg motor bemelegedjen elindulás előtt. Néhány percre hagyta őrizetlenül a járó motorral parkoló gépkocsit, ami elegendő volt egy közelben tartózkodó férfinak, aki kihasználta ezt a lehetőséget. A 24 éves F. D. teremi lakos beült az autóba és elhajtott.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai a bejelentés után az autó és jogosulatlan használójának nyomába eredtek. Rövid időn belül, egy közeli mezőgazdasági úton rátaláltak a járműre, alkalmi sofőrjét pedig annak közelében elfogták. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Nyíregyházi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

https://szon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/kapott-az-alkalmon-elszelelt-a-seat-tal-4763416/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában