Nyíregyháza

2021.02.25. 18:12

Többszörös arccsonttörés – elhagyott kulcscsomója buktatta le a nyíregyházi bántalmazót

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Vádat emelt az ügyészség az ellen a jelenleg is külföldön, ismeretlen helyen tartózkodó nyíregyházi férfi ellen, aki még 2019 őszén hagyott helyben egy nyíregyházi szórakozóhely előtt egy ittas férfit, de a kulcsait a helyszínen hagyta, amelyek elvezettek hozzá.

2019 szeptemberében a vádlott és a sértett is, baráti társaságukkal ugyanazon a Sóstófürdőn lévő szórakozóhelyen tartózkodott. A sértett hajnali 4 óra körül a szórakozóhely elé kiment, és egy padra leült. Ekkor kötött bele a vádlott, majd amikor a sértett a nézeteltérés elkerülése érdekében elment onnan, a férfi utána ment, és őt többször nagy erővel arcon ütötte, majd az eszméletlen férfit magára hagyta.

A sértett súlyos, többszörös arccsonttörést szenvedett. A támadót a helyszínen hagyott kulcscsomója buktatta le, ugyanis azon albérletének címe is rajta volt.

Az elkövetőt a mai napig nem sikerült elfogni, ugyanis külföldön bujkál, ezért az ügyészség távollétében emelt vádat ellene. Tekintettel arra, hogy korábban is súlyos testi sértés miatt ítélte a bíróság felfüggesztett szabadságvesztésre, jelen cselekmény miatt végrehajtandó börtönbüntetés az ügyészség indítványa – tájékoztatott dr. Borsodi-Buss Emese, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában