Sziréna

2021.03.24. 08:07

A mátészalkai rendőrök egy kántorjánosi, a nyírbátoriak egy encsencsi férfit fogtak el kedden

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2021. március 23-án történt rendőrségi eseményeiből.

Mogyoród, 2017. május 12. Összetört, felborult személygépkocsi az M3-as autópályáról Szadára vezető lehajtónál, Mogyoród közelében 2017. május 12-én. A balesetben egy utas kiesett a járműből és a helyszínen életét vesztette. A gépkocsi vezetője az első információk szerint könnyebben sérült meg. MTI Fotó: Lakatos Péter

Forrás: MW-archív

Fotó: Lakatos Péter

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2021. március 23-án elfogtak egy 41 éves kántorjánosi lakost. A férfi ellen a Mátészalkai Rendőrkapitányság adott ki körözést, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Mátészalkai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2021. március 23-án Nyírbátorban elfogtak egy 50 éves encsencsi lakost. A férfi a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Gyulai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában