bűnügy

2021.03.01. 07:23

Brutális! El akarta gázolni feleségét Tiborszálláson – másodperceken múlt az asszony élete (videó)

Emberölés bűntett kísérlete miatt kell felelnie a férfinak.

Forrás: police.hu

Munkahelyéről tartott hazafelé a férjétől válófélben lévő tiborszállási nő 2021. február 25-án este. A házukhoz közeledett, amikor arra lett figyelmes, hogy az utca végéből egy gépkocsi, amelynek fényszórói az esti sötétség ellenére nem működtek elindult, és nagy sebességgel felé tartott. A nő az utolsó pillanatban reagált, amikor felismerte, hogy a férje autója közelít felé bőgő motorral.

Félreugrott, így csak az egyik lábát érte az ütközés, aminek következtében könnyű sérülést szenvedett. A ház felé igyekezett, hogy mielőbb kerítésen belül legyen, mert a férfi tovább hajtott ugyan, de megfordult, és gyorsan közeledett.

Az asszonynak sikerült a kapun belülre kerülnie, éppen amikor az autó a kerítésnek csapódott.

A férfi mielőtt elhajtott kikiabált az autóból, és halálosan megfenyegette feleségét.

Fotó: police.hu

A rendőrök a bejelentés után tiborszállási tartózkodási helyén rövid időn belül elfogták a 45 éves férfit, aki távoltartás hatálya alatt támadt rá az asszonyra. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanújával H. S.-t gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság elrendelt – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Letartóztatta a bíróság a férfit

A Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója 2021. február 27-én az emberölés bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban 1 hónap időtartamra elrendelte H.S. gyanúsított letartóztatását.

A gyanúsított büntetlen előéletű, azonban jelenleg más büntetőeljárás is van vele szemben folyamatban, mely személy elleni erőszakos bűncselekményt szintén a sértett sérelmére követett el. A bíróság szerint megalapozottan feltehető, hogy a gyanúsított szabadlábra helyezése esetén a hatóságok elől megszökne, elrejtőzne, a sértettet megfélemlítené, valamint újabb

bűncselekményt követne el a sértett sérelmére, ezért elrendelte a letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában