Nőnap

2021.03.10. 13:12

Helytállásukat megbecsülés övezi

Virággal, édességgel és kedves üzenetekkel köszöntötték a hölgyeket.

Km

Minden szívecske egy kolléganőt jelképezett

Forrás: BV-intézet

Tiszalökön hagyomány, hogy a büntetés-végrehajtásban dolgozó kolléganőket nőnapon meglepetéssel várják a férfi munkatársaik. Bár a pandémia korlátozta a lehetőségeket, a köszöntés az idén sem maradt el – tájékoztatta lapunkat az intézet szakmai ellenőrzési és koordinációs osztálya.

Mindig mosolyognak

Az eseményt rendhagyó módon, a személyes kontaktus minimalizálásával szervezték meg: virággal, édességgel és kedves üzenetekkel. A kolléganőket már a személybejárati kapunál köszöntő várta, jelezve azt, hogy ez a nap róluk szól. A faliújságokat piros szívek borították be: a 122 darab szívecske az intézetben dolgozó százhuszonkét kolléganőt jelképezte. A számuk az elmúlt évek során folyamatosan nőtt, jelezve, hogy a nők a rendvédelmi szakmában is megállják a helyüket. Teljesítik az éjszakás szolgálatot, biztosítják az egészségügyi ellátást, szavatolják a biztonságot, garanciát jelentenek a precíz adminisztrációban, és mindig mosolyognak. Helytállásukat megbecsülés, köszönet és elismerés övezi.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában