Lezárt ügy

2021.03.11. 07:40

Ittasan furikázott Újfehértón

Az újfehértói rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói Rendőrőrse járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 22 éves újfehértói lakos ellen. A férfi 2020. december 27-én személygépkocsival közlekedett Újfehértón, amikor a rendőrök intézkedés alá vonták és vele szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket jelzett, ezért őt további mintavételre előállították. A beszerzett igazságügyi vegyészszakértői vélemény alapján a járművezető szervezetében bűncselekményi értékhatárt meghaladó etilalkohol-koncentráció volt. A rendőrök a férfit 2021. január 25-én gyanúsítottként hallgatták ki, a vallomásában elismerte, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói Rendőrőrse a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában