Az elmúlt 24 órában történt

2021.03.19. 07:58

Lángolt a platós kisteherautó, öten ültek benne

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Forrás: illusztráció / katasztrófavédelem

Kétezer négyzetméteren égett foltokban a száraz fű és avar Nyírtelek-Belegrád tanyánál, csütörtök délelőtt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Ópályiban, a Dankó István utca végén ötszáz négyzetméteren nádas égett. A kiérkező mátészalkai hivatásos egység vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat. A helyszínen összesen egy hektáros terület égett le.

Tiszanagyfalu-Virányosnál, külterületi részen, a vasúti töltésen keletkezett szabadtéri tűz ötven négyzetméteren. A nyíregyházi hivatásos és a rakamazi önkéntes tűzoltók oltották el a tüzet. Személyi sérülés nem történt, kár sem keletkezett a helyszíneken.

Teljes terjedelmében égett egy platós kisteherautó a teremi Erdőalja utca végén. A nyírbátori hivatásos tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat. A jármű öt utasa sérülést nem szenvedett és a tűz sem terjedt át a környezetre.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában