Az elmúlt 24 órában történt

2021.03.12. 08:24

Videó: Így oltották a lángoló traktort Nyíregyháza határában

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Forrás: katasztrófavédelem

Teljes terjedelmében égett egy traktor Nyíregyháza külterületén, csütörtök délelőtt. A város hivatásos tűzoltói két vízsugárral fékezték meg a lángokat, majd visszahűtötték a munkagépet. Személyi sérülés nem történt.

Autó égett Nagyaron, az Arany János utcában. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók a lángokat egy vízsugárral eloltották. Személyi sérülés nem történt.

Teljes terjedelmében égett egy melléképület Ibrányban, a József Attila utcában. A tűz az építmény környezetében lévő alacsony füves vegetáción keresztül átterjedt a szomszédos telken lévő másik melléképületre. A helyi önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be. A tűz lakóházra nem terjedt át, személyi sérülés nem történt.

Két-két hektáros területen keletkezett csütörtökön szabadtéri tűz Porcsalmán és Szamosszegen. A helyszíneken Csenger önkormányzati, Tyukod önkéntes és Mátészalka hivatásos egységei avatkoztak be. Kétezer négyzetméteren, száraz fű kapott lángra egy dombrádi üres telken. A kisvárdai hivatásosok fékezték meg a lángokat. Baktalórántházán háromszáz négyzetméteren, Nagyecseden, valamint Tunyogmatolcs és Szamoskér között száz-száz négyzetméteren volt szabadtéri tűz. Rakamaznál a 38-as számú főút mellett égett az avar 150 méter hosszan, Ibrányban pedig a Kertvárosi út mellett lángolt a száraz fű hetven méteren. Személyi sérülés egyik esetnél sem történt.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában