Lezárt ügy

2021.03.18. 09:53

Videó: Vasrúddal verte a pénzautomatát Nyíregyházán

A nyíregyházi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.

Forrás: police.hu

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást K. J. 20 éves nyíregyházi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2020. november 26-án hajnalban egy vasrúddal ütlegelt és feszegetett egy készpénzkiadó automatát Nyíregyházán. A rendőrök a helyszínen elfogták a férfit, aki az automata kezelőpaneljét szétverte, és több helyen megkísérelte kifeszíteni a lemezborítást. A bűncselekmény elkövetésével veszélyeztetett több millió forinthoz az elkövetőnek nem sikerült hozzáférni, a rongálással okozott kár viszont jelentős. A rendőrök a tetten ért férfit a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Nyíregyházi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában