Lánykérés

2021.04.08. 07:53

Klaudia úgy tudta, hogy egy „csajos estére” érkezik Újfehértóra, ám aztán jött a tűzoltóautó...

Különleges meglepetéssel készült párjának az egyik tűzoltó őrmester.

VNA

Forrás: Tények

Március végén Lipták Klaudia nagyon megrémült, amikor az ablakon kinézve azt látta, hogy tűzoltók érkeztek testvére házához – az ijedtség azonban perceken belül életének egyik legboldogabb, legemlékezetesebb pillanatává változott. Ugyanis szerencsére nem tüzet oltani mentek a lánglovagok: szerelme, Nagy Péter, a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltó őrmestere azért érkezett, hogy megkérje a kezét.

Jövőre lagzi

– Több különböző tervem is volt a lánykérésre, végül úgy döntöttem, a bajtársaim segítségét kérem, hogy egy igazán különleges meglepetést szerezhessek – mondta el lapunknak Nagy Péter.

– Engedélyt kértem a parancsnokomtól, aki az első perctől támogatta az ötletet, és nagyon sok segítséget kaptam a szervezésben. Megvettem a gyűrűt és a virágcsokrot, majd megkértem a leendő sógornőmet, hogy csalja el a páromat hozzájuk valamilyen ürüggyel. Klaudia végül úgy tudta, hogy egy „csajos estére” érkezik Újfehértóra. Amikor megérkeztünk, azonnal kijött, és próbált szólni a kollégáknak, hogy náluk nincs semmilyen tűz, ők pedig szóval tartották, amíg felkészültem és hozzáléptem. Már sejtette, hogy miért vagyok ott, amikor meglátta a kezemben a virágot, majd letérdeltem elé, feltettem a nagy kérdést, amire azonnal igent mondott.

Péter és Klaudia már nyolc éve alkotnak egy párt: még diákként ismerték meg egymást Kisvárdán. A fiatalok nagyon boldogok, hogy ennyi együtt töltött idő után végre hivatalosan is összeköthetik az életüket, az esküvőt jövőre tervezik.

VNA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában