150 ezer forintos kár

2021.04.08. 14:00

„Látom, jó világod van...” – Dühös kéregető tett kárt egy sportkocsiban Nyíregyházán

Egy nyíregyházi kéregető ügye került nemrégiben a megyei főügyészség elé.

KM

Forrás: illusztráció / shutterstock

Fotó: Shutterstock

– Az egyik helyi áruház parkolójában kéregetett a vádlott tavaly december közepén, amikor is meglátta a bevásárlást követően a sportkocsijába beülő nőt. Az ittas vádlott odament, bekopogott az ablakon, mire a sértett résnyire lehúzta azt. A vádlott azt mondta, „látom, jó világod van, jó kocsival közlekedsz”, aztán hirtelen az autó elejéhez ment és a nála lévő bottal többször ráütött a motorháztetőre és az ajtóra – 150 ezer forintos rongálási kárt okozva ezzel. A sértett szeretett volna elmenni a helyszínről, azonban a vádlott nem engedte, a gépkocsi elé állt.

– Mivel a vádlott már nagyon sokszor volt büntetve, az ügyészség azt indítványozta, hogy a bíróság hatvan nap elzárásra ítélje abban az esetben, ha beismerő vallomást tesz, és nem kéri a tárgyalás megtartását. Az eljárás a Nyíregyházi Járásbíróságon folytatódik – tájékoztatta lapunkat dr. Szilágyi László, a megyei főügyészség sajtószóvivője.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában