baleset

2021.04.10. 16:40

Halálos baleset – összeütközött két autó a 49-es főúton Csengernél (fotók, videó)

A baleset Pátyod és Szamosbecs között történt.

Forrás: haromhatar.hu/Bodnár Zsolt

Összeütközött két személyautó a 49-es főúton, Pátyod és Szamosbecs között. Az ütközés következtében az egyik járműbe beszorult egy ember, akit a csengeri önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

 

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. április 10-én 14 óra 30 perc körül a 49-es számú főúton Csengernél. Az eddigi adatok szerint két személygépkocsi összeütközött. A baleset következtében egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, további három személy könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrség a baleset helyszínelését teljes útlezárás mellett elvégezte, a forgalomkorlátozást 19 óra 25 perckor feloldotta. A forgalom ismét zavartalanul haladhat. A baleset körülményeit a Mátészalkai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja – áll a rendőrség közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában