bűnügy

2021.05.25. 13:38

Hamis rendszám a Mercin – motoros rendőrök fülelték le az apagyi sofőrt

A járművezetőnek egyedi azonosító jellel visszaélés bűncselekmény elkövetése miatt kell felelnie.

Forrás: police.hu

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai vontak intézkedés alá 2021. április 12-én Nyíregyházán egy személygépkocsival közlekedő járművezetőt. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a gépkocsira felszerelt hatósági jelzések nem az ellenőrzött gépkocsihoz tartoznak. Az egyenruhások a járművezetőt egyedi azonosító jellel visszaélés bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra előállították, és vele szemben büntetőeljárást kezdeményeztek. A rendőrök a 30 éves apagyi férfit gyanúsítottként hallgatták ki, a vallomásában elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Fotó: police.hu

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Nyíregyházi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában