bűnügy

2021.05.27. 13:28

Jogsi nélkül vezetett Nyíregyházán – őrizetbe vették

Az elmúlt 24 órában történt.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai vontak ellenőrzés alá 2021. május 26-án Nyíregyházán, egy személygépkocsival közlekedő nagykállói lakost. Az intézkedés alatt a rendőrök megállapították, hogy a gépkocsivezető vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a 35 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrsének munkatársai 2021. május 26-án Rakamazon elfogták G. A. 24 éves karcagi lakost. A férfi a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Pesti Központi Kerületi Bíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit előállították és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2021. május 26-án elfogtak egy 25 éves nyírkátai lakost. A férfi a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Mátészalkai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában