Az elmúlt 24 órában történt

2021.06.30. 08:10

20 méteres fa dőlt az útra

Háromezer-ötszáz négyzetméteren égett a száraz gaz és az alacsonyfüves vegetáció kedden a Tuzsér és Komoró közötti vasúti töltésparton. A záhonyi hivatásos tűzoltók puttonyfecskendővel, kéziszerszámokkal avatkoztak be. A tuzséri Dózsa György út melletti árokparton háromszázötven négyzetméteren lángolt a száraz növényzet. Szintén a záhonyi tűzoltók avatkoztak be.

Kemecse külterületén, az út és a vasúti töltés között nyolcszáz, Tyukodnál, a Keleti-övcsatorna partján kétszáz négyzetméteren keletkezett szabadtéri tűz kedden. Előbbi helyszínen a nyíregyházi hivatásos, utóbbinál a tyukodi önkéntes tűzoltók fékezték meg a lángokat.

Két nagy méretű fenyő veszélyesen megdőlt egy kisvárdai családi ház felé. A helyi hivatásosok létrás járművel, motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Húsz méter magas akácfa dőlt tegnap a 49121-es útra Érpataknál. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók szüntették meg a közúti akadályt. Demecser és Kék között, egy út melletti nagy méretű fa hat méter magasságban derékba tört és az úttestre borult, teljes útzárat képezett. A demecseri önkéntes tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Két személygépkocsi ütközött kedd délután a nyíregyházi Moszkva és Bethlen Gábor utca találkozásánál. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában